LEEFSTIJLCOACHING PLAN B

Maak ruimte voor jezelf!

Mijn praktijk

Al meer dan twintig jaar ben ik werkzaam in de zorg, als begeleider / coach en nu nog steeds in mijn huidige functie als Maatschappelijk Werker. In januari 2019 heb ik de keuze gemaakt om mijn talenten te gaan gebruiken in mijn eigen coachingsbedrijfje in Den Bosch. Vanaf januari 2020 werk ik samen met ZoHealthy als begeleider / coach bij overgewicht. 

In 2014 ben ik afgestudeerd als leefstijlcoach aan de Academie voor Gezondheid & Leefstijl. Als coach kijk ik met je mee  om je bewustzijn te versterken en het verkrijgen van een gezonde focus. Hoe zien jou patronen eruit, waar liggen jou mogelijkheden om stappen te zetten naar een gezondere leefstijl en waar krijg jij echt energie van? Wat zijn jou innerlijke krachten en waar liggen jou talenten? Maak ruimte voor jezelf! Samen gaan we kijken naar concrete doelen en haalbare stappen die aansluiten op jouw behoeften, wensen en mogelijkheden. 

Mijn kenmerken zijn: leergierig, analytisch, ik kan goed luisteren, ben een creatief denker en ik hou dingen graag eenvoudig en overzichtelijk. Kleine stappen zetten, kijken naar wat bij jou past en zoeken naar de mogelijkheden die jou leven gezond en waardevol maken! Dat is mijn doel! Ik hoor graag wat jou eerste stap gaat zijn! Op naar Plan B!

 

E-mailen
Bellen