LEEFSTIJLCOACHING PLAN B

Maak ruimte voor jezelf!

Home

Iedereen kent het wel, je hebt afspraken met jezelf gemaakt maar je vindt het lastig deze vol te houden. Soms is het zelfs al een te grote stap om deze afspraken om te zetten in acties. ‘Morgen ga ik echt beginnen...’ Daar ga je weer. Je hebt een drukke dag gehad, je hebt andere verplichtingen en alles draait weer zoals het altijd al was. Door alle hectiek en (sociale) verwachtingen hebben we geen tijd meer voor de dingen die er echt toe doen in het leven. We worden geleefd en hebben al jaren dezelfde patronen waar we maar niet los van komen. Verander en doorbreek deze patronen en maak tijd voor de dingen die je echt wil. Maak ruimte voor jezelf…! 

In onze maatschappij kennen we veel verschillende vormen van welvaartsziekten. Deze ziektes hebben te maken met ongezonde voeding, stress, te weinig bewegen en geen gezonde balans tussen werk en vrije tijd. 

Wil je dit doorbreken dan gaan we samen kijken naar jou patronen en jouw leefstijl. Mijn taak daarin is vooral het geven van inzicht in deze patronen en deze samen met jou stapje voor stapje te veranderen, net zolang tot je deze eigen hebt gemaakt. Zo voel jij je weer fit, ervaar je weer rust in je hoofd en voel je weer ruimte voor de echte belangrijke zaken in het leven. De aandacht gaat hierbij naar gezonde voeding, voldoende bewegen en een gezonde balans (slaap, en in- en ontspanning). 

Op naar een gezonde leefstijl! 

E-mailen
Bellen